Lemon peels: how to make a lemon brandy

Lemon brandy is a fabulous way to use up the lemon peels after making lemonade. It is a tasty drink and can also be used for a variety of baked goods and cooking flavoring purposes. It also makes a great gift. This version is an original 1880s recipe.

670px-Make-Lemon-Brandy-Step-5

Ingredients:

Lemon peels (save them after making lemonade), unsprayed and clean

Brandy, good quality

Steps:

Cut the lemon peel into small pieces. Only use the thin yellow outer peel; the thick part is bitter and should not be used.

Pour the brandy into a suitable bottle or leave it in its original bottle.

Add the lemon pieces to the brandy.

Allow to stand for 3 – 4 weeks to steep.

Use as wished.

Font: http://www.wikihow.com/Make-Lemon-Brandy

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s